Hedendaags Aziatisch met een focus op de Zuid-Chinese keuken, zo zou je Cuichine kunnen omschrijven. Hier tafel je in stijl, met op het bord heel wat lekkers, geflankeerd door een selectie uitstekende wijnen, afgetopt met een vlotte en ongedwongen vriendelijke service. Het kader? Oosters, natuurlijk. Cuichine opende in 2011 en werd meteen met de nodige lofbetuigingen overladen in de Michelin- en Gault-Milau-gidsen. Weekend-Knack riep Cuichine uit tot Uitheems Restaurant van het Jaar (2013).
Op het bord
Bij Cuichine eet je puur Aziatisch, zonder franjes én met lokale producten.
De troevenkaart
- Eenlekkerekeuken
- Prijs/kwaliteit
- SfeervolOosterskader.
- Huisgemaaktedimsum
- Kraakversekreeftindewok - ...
Wanneer?
- Toffewijnen
- Vlotenvriendelijk
- Toplunch!
- Huisgeroosterdepekingeend - Gestoomdevisvandedag
Je kan er aanschuiven voor een lunch van dinsdag- tot vrijdagmiddag of dineren van dinsdag- tot zaterdagavond. Groepen van meer dan tien personen kunnen er ook terecht, maar daarvoor bel je vooraf best even.
In de buurt
Levendige horeca-buurt met een waaier aan gezellige restaurants en cafés.
De statige Cogels-Osylei met de art-nouveau huizen is een bezoek waard op zich.